lauantai 19. heinäkuuta 2014

Lehtijuttu

Moi vaan kaikki! Nyt on taas ollu todella hiljaista blogin puolella ja pahoittelut siitä. Asiaa on todellakin paljon, mutta ei aikaa :/ viimeksi olen nyt postannut reisjärven ja Kauhavan raveista, joista onkin vielä hyvä mieli kallon pohjassa. Bellalla oli nyt rokotus tauko ja ajateltiin ilmoittaa se Pietarsaareen.. (Lue alemmaksi jos haluat kuulla miksi me emme olekkaan siellä..) ponilla oli siis 4pv "sairaslomaa". Bellalle nousi kuume toisena sairasloma päivänä. Se makasi karsinassa ja en alkanut mennä häiritsemään kuume mittarin kanssa jatkuvasti..  Kuume onneksi laski seuraavalle päivälle. 

Kuitenkin syy siihen miksi bellaa ei rulla nyt Pietarsaaressa näkemään on se, että hippos ei ottanut sitä vastaan.. Se rokotettiin oikeaan aikaa ja tms. Mutta kun eläinlääkäri ei merkkaa rokotusta Hippoksen niin hippos luuli, että rokotus on ummessa.. Valmentaja käytti passia Kaustisella radalla ja nyt se on kunnossa... No tästä ei lannistuta vaikka odotinkin pääsyä Jeppikseen :/ onneksi löytyi startteja pihtiputaalle ja Kokkolaan lauantaille ja sunnuntaille. 

Niin miksi otsikko "lehtijuttu"? Päästiin Bellan kanssa lehteen :) perhonjokilaaksoon.. Oli todella hurjaa mennä samana päivänä kauppaan kun lehti oli julkaistu, kun kaikki tutut ja tutun mieliset tulivat juttelemaan ja onnittelemaan voitoista. Ei monikaan ollut tietoinen että bella on pärjännyt :o kuitenkin oli sivun kokoinen juttu ettei kukaan sitä lehteä lukeva voinut välttyä siitä.. 


 


Vähän vielä ravikuvia tähän loppuun.. Kuvaajilta lupa julkaisuun! Ja kiitos kuvista!







 


Ps. Melkein unohtui jo :D jemina on tehnyt bannerin, mutta en ole vielä vaihtanut sitä :) 

Jeminan blogi: http://enmyy.blogspot.fi/?m=1

@sini

1 kommentti: