maanantai 25. elokuuta 2014

Torstaina tiet eroavat...

On mennyt todella kauan aikaa, kun olen viimeksi kirjoitellut blogia. Bellalle ja Lellulle kuuluu hyvää. Arabella hierottiin eilen ja suurin osa jumista lähti pois. Olen varmaan jo edellisissä postauksissa kertonut, että ollaan menossa Härmän ponikunkkareihin. Jännittää todella paljon, vaikkei lähtö listoja ole tullut. Yhdet harkkarit ollaan tässä kuussa ajettu ja muuten ollaaan otettu aika iisisti.  Toivon että Bella olisi iskussa kunkkareissa!

Pari viikkoa sitten tuli vuosi siitä, kun Lellu on ollut meillä vuoden. En tee vuosi videota tietyistä syistä.. Koska Lellu lähtee ensi torstaina uuteen kotiin talveksi.. Eli siis ylläpitoon. En ole sen huonompi ihminen kun kukaan muukaan ylläpito isäntä.. Lellu lähtee siis ensi torstaina Mikkeliin. Kiva kolmen hepan talli, jossa on se on todella osaavissa käsissä :) Olen tosi onnellinen, että joku edes halusi sen. Yhteyden ottoja tuli reilu 5 kpl. mutta suurin osa niistä oli hupikyselyjä.. Lellu lähtee ratsu hommiin ja se saa unohtaa ravi touhut, ainakin talveksi.. 

Miksi päädyin tähän vaihto ehtoon? Miksi ei Bella lähtenyt?

Päätin, että Lellusta ei ole nyt oikein iloa minulle, koska ratsastaminen ei ole oikein lähellä sydäntäni.. jos ratsastan, ratsastan vain siksi, että hevonen saa liikettä.. En siksi että osaan kaikki asetukset, peränannot ja muut jutut. Ajo on vain se mun juttu ja Lellusta ei ole enään radoille... Kuitenkin Bella on se mun ikuinen pikku-likka, joka on meillä niin kauan kuin voi. Minua kiinnostaa ajaminen ja varsinkin kisaaminen. Bella on vasta aika alussa uraansa ja on nääyttänyt, että se pystyy ja kykenee.. No hei.. Poni on vuodessa parantanu aikaa melkein minuutin ja tällä hetkellä taulussa on huimat lukemat 12 5-1-0. ja ennätys 2.53,4ly. 

Kuitenkin, suunnitelmissa olisi, että kun Lellu tulee ylläpidosta se  astutettaisiin.. Varsa syntyisi 2016 ja olisin silloin ysillä... Jos kaikki menisi niin kuin elokuvissa pääsisin ajamaan kilpaa 2018-2019 vuonna.. Veikkaan kyllä, että tällainen äkkipikainen ihminen on ostanut tämän ajan välillä jo ainakin yhden hevosen :D aika näyttää...





2 kommenttia:

  1. kirjoitatko enään ollenkaan blogia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ollut taukoa aika pitkästi. Tänää (14.2) kirjauduin taas bloggeriin sisään, meinasi olla vaikeuksia, kun ei meinannut enään osata käyttää. Jos sitä taas innostuisi enemmän :D

      Poista