maanantai 23. maaliskuuta 2015

Taukoa, taukoa

Se, kun on niin paljoan asiaa, että ei tiedä mistä aloittaa. No aluksi, vaikka kuulumiset. Hyvää kuuluu, talliin on taas tullut lisää sakkia ja päivät pyörii hyvin. Viime viikko oli elämäni ikimuistoisin viikko!

Ensiksi voisin vaikka esitellä uuden turvan, ehkä täällä Blogissakin. 
o. Annagaard Rhodos " Roni"
5v, Syntymä maa Tanska. 
Ei ravikilpailu historiaa

Roni tuli meille viime viikon keskiviikkona, Ronista pitäisi siis tehdä meidän tallin uusi tykki. Roni on minulla ylläpidossa/ leasingissä. Ihan hauka poika, mutta plajon on matkaa edessä ennen, kun meidät startista pongaa. Olen käynyt pari kertaa testaamassa ja vaikuttaa ihan hyvältä kunnottomaksi, ja semi vähän ajetuksi poniksi. Roni on siis näyttely sukuinen. 





Blogissa on ollut nyt taukoa, kun ei ole ollut aikaa/ innostusta kirjoitella kuulumisia. Video ideoitakin olisi paljon, mutta en tiedä (kehtaanko) toteutanjko niitä. Pitää vielä viimeistellä ideoita ja saada kamera mammalta kotiin.  Paljon olisi asiaa muunmuassa Bellan arjesta ja sen treeni projektista. Näillä näkymin ollaan startissa aulussa 3.4 ja 16.4 Seinäjoella. Oulun startti on vielä auki, koska poni pitäisi hiitata ennen sitä ja katsoa, että tarviiko varuste muutoksia tai jotain säätelyä lämmityksessä. 

Käyntiin 15. päivä hakemassa Killeriltä Hevoshulinoista terveiset. Odotukset olivat korkella, mutta poni "jämähti" lähdössä eikä siitä sitten tullut mitään.. Taisi tulla ehkä vähän liian kova klämmitys alle. No tästä opimme, että älä lämmitä liikaa. Poni meni lämmiytksessä 3.05 vauhtia ja kävi Timer 2.50 ajassakin pari kertaa. Ihan tyytyväinen saa olla hyväksytystä juoksusta. 

Viime viikolla ehkä elämäni ikimuistoisin viikko. No koulun perus TET (TyöElämäänTutustuminen), mutta sain niin mahtavia neuvoja miten edistyä ohjastajana ja miten muutenkin jatkaa tätä ehkä tulee ammattiani? Olin TET:ssä Juha-Matti Paavolalla, tai siis heidän talli porukallaan. Oli hauska viikko ja sain paljon hyviä neuvoja. No hevosten treenaminen on samallaista, mutta sitten myös todella erillaista, kun vertaa poneihin. oli hauskaa päästä pitkästä aikaa ajamaan hevosia, onhan siitä jo monta kuukautta aikaa, kun viimeksi hevosen kärryille on hypännyt. Muistan tämän kyseisen viikon varmasti vielä kiikkutuolissa!

Niin ja yksi tärkeimmistä asioista! Pääsin mukaan Poniraviliigaan! Eli siis ponista (joka valitaan vasta, kun osuudet on myyty) myydään 30 osuutta, osuuden hinta on 100€ + kuukausi maksu 10€. Nyt olisi todella hieno mahdollisuus päästä mukaan tutustumaan raviponin elämään ja pääästä mukaan jännittämään ponin edistymistää ja kilpailua radalla. Sponsoreita on lähdössä mukaan! Liiga on todella julkisuus altis ;)  Toimin siis liigan valmentajana ja liigan vetäjäksi lähti Otto Kiviharju. keron mielelläni lisää liigasta. Tartu mukaan mahtavaan mahdollisuuteen! 
mulle voi laittaa vaikka Facebookissa viestiä : Sini Haapasalo
tai sähköposti: keskipohjanmaa.poniraviliiga@gmail.com

Tähän nyt kaikki tiivitettynä, ja infona missä mennään. Tällä hetkellä elämässäni on suuret ovet auki mahdollisuuksii raviuralla. En todellakaan ole jättämässä tätä touhua tähän, koska olen päässyt jo todella pitkälle pienessä ajassa! 








1 kommentti: